Wie zijn wij?

Even voorstellen

Ik ben Drico Lighthart, oprichter en eigenaar van LightArtFilms.
Creativiteit en filmmaken zitten in mijn bloed. Van jongs af aan was ik gefascineerd door wat ik op tv zag: films, series, muziekvideo’s, reclames – en wilde ik weten hoe dit werd gemaakt. Als klein jochie had ik nog niet de middelen om zelf met video en film bezig te gaan waardoor mijn focus eerst lag op tekenen en muziek maken.
Door de jaren heen werd het maken van muziek steeds professioneler en begon ik mijn eigen muziekvideo’s erbij te produceren. Na veel experimenteren met regisseren, filmen en editen wist ik het zeker: ik wilde filmmaker worden. Al snel werd ik benaderd door andere artiesten om ook voor hun muziekvideo’s te maken. Daarna begon ik met het maken van aftermovies, en niet veel later kwamen er ook aanvragen van bedrijven voor bedrijfsfilms, trailers en promotievideo’s. 

Creatieve drang

Intussen verzamelde ik gelijkgestemden om me heen om mee samen te werken. Mensen met dezelfde passie en creatieve drang, die net als ik tot het uiterste gaan om samen een zo mooi en goed mogelijk eindproduct te kunnen maken.
Het is deze creatieve inzet en betrokkenheid waardoor we nét even een stapje verder gaan. Inmiddels is Lightartfilms met zo’n 10 jaar ervaring uitgegroeid tot een gevestigde naam in het noorden van het land. 

Het idee begint bij jou

Ben je op zoek naar een pakkende bedrijfsfilm, campagnevideo, aftermovie, productvideo, of het vastleggen van interviews of een muziekvideo? Dan begint het idee bij jou. Van daaruit werken wij graag met je verder van concept naar script, en zorgen we voor het verdere proces van filmen, editen, geluid, de juiste colorgrading, tot en met het eindproduct. Filmen kan op zowel locatie als in onze studio.

Klaar om je idee om te zetten naar film? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

 

Contact

4 + 14 =

All rights reserved © LightArtFilms 2023

LightArtFilms
Kvk 59904550
BTW NL002191971B97