Click for audio

LightArtFilms offers a range of audiovisual services that help you get the best out of your music, product or event. Meet the creative minds of LightArtFilms, and become one of our satisfied customers.

Professional product videos and photos for marketing purposes.

Bring your campaign to life with a powerful campaign video from LightArtFilms.
With a clear focus and a powerful call to action.

Splendid video clips to boost your career as a music artist.

Aftermovies of  

Any performance, festival or event professionally recorded.

 photography

Find the photographer who captures the moment exactly the way you want it.

LightArtFilms is trusted by

Anton Felipa
Anton Felipa
Drico is een talentvolle en vriendelijke maker met een scherp oog voor film en media. Zijn vakmanschap en professionaliteit zijn duidelijk zichtbaar in zijn werk. Hij creëert professionele en esthetische shots die het verhaal tot leven brengen. Drico onderscheidt zich door zijn unieke creativiteit en innovatieve ideeën, waardoor hij een frisse en boeiende kijkervaring biedt. Ik beveel Drico ten zeerste aan als een getalenteerde maker in film en media. Samenwerken met hem is een plezier, en ik kijk uit naar toekomstige projecten.
Lefier Communicatie
Lefier Communicatie
Creatief, professioneel en enthousiast; drie kernwoorden die Drico van LightArtFilms in onze ogen goed omschrijven. Het is ontzettend fijn samenwerken met Drico. Hij is proactief, denkt met je mee en is altijd bereikbaar wanneer je hem nodig hebt. Een erg fijne partner voor ons!
Thomas Dits
Thomas Dits
🔥🔥🔥🔥
MCinsayno
MCinsayno
Als je een goede film maker/editor nodig hebt, Drico is je go to guy. Hij is een ontzettend, getalenteerde creatieve duizendpoot die niet alleen film en montage onder de knie heeft, maar ook een achtergrond heeft in audio-enginering, producing en sounddesign. Niet twijfelen, inhuren.
Stephanie Rusthoven
Stephanie Rusthoven
Drico is een feestje om mee te werken, een flexibele, zeer fijne en professionele man. Ik ben zeer tevreden over zijn diensten, hele dikke aanrader!
B K
B K
Een van de kenmerken die Henrico (LighthArtFilms) onderscheidt, is zijn vermogen om visuele pracht te combineren met boeiende verhalen. Elke scène is als een schilderij die tot leven is gebracht, met een zorgvuldige aandacht voor de kleinste details. Zijn vermogen om het visuele aspect te verweven met de kern van het verhaal is simpelweg altijd on point!
Dope D.O.D.
Dope D.O.D.
Drico is a dedicated professional, comfortable to work with and reliable. He has a lot of experience with different camera techniques, using gadgets and delivering a quality edit. All round a great experience to work with and highly recommended to anyone looking for a good video maker.