Bedrijfsfilms

Vertel je verhaal

Ontdek de kracht van bedrijfsfilms om jouw verhaal en visie tot leven te brengen. Onze bedrijfsfilms zijn meer dan alleen een visuele presentatie van jouw organisatie, producten en waarden; ze zijn jouw filmisch visitekaartje dat een diepere betrokkenheid bij je bedrijf creëert, of het verhaal achter je merk vertelt.

Een bedrijfsfilm maken

Het maken van een bedrijfsfilm begint met het begrijpen van je bedrijfsidentiteit. Dit doen we tijdens een brainstormsessie. Wil je een klassieke bedrijfsfilm die laat zien hoe het binnen je bedrijf is, of wil je juist je merk belichten met een merk- of brandfilm? Wie is je doelgroep? Wat wil je de kijker laten voelen na het zien van de film?
Vervolgens vertalen we je idee naar een boeiend verhaal en maken we een storyboard of videoscript. We plannen één of meerdere filmdagen en zorgen dat de beelden in de hoogst mogelijke kwaliteit worden geschoten. Daarna is het de beurt aan de editing, om de beste beelden te combineren tot een mooie bedrijfsfilm. We verzorgen uiteraard het hele proces inclusief color grading, muziek en afwerking.

Wat kost een bedrijfsfilm?

Elk bedrijf heeft een uniek verhaal, daarom is er geen kant-en-klaar benadering. Van klassieke bedrijfsfilms tot merkverhalen, we bieden diverse formats die passen bij jouw behoeften en identiteit. Prijzen variëren afhankelijk van factoren zoals lengte, filmstijl, animatie-opties en productiegrootte. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Wil je ook een pakkende bedrijfsfilm?

CASE: Deepgrooves Vinyl Pressing Plant

Voor Deepgrooves Vinyl Pressing Plant in Leeuwarden schoten we deze bedrijfsfilm waarin ze laten zien wie ze zijn en wat ze doen:

Contact

1 + 9 =

All rights reserved © LightArtFilms 2024

LightArtFilms
Kvk 59904550
BTW NL002191971B97